Menu
0 Comments

Aparat anti pasari pe o suprafata de 30000 metri patrati

In acest articol va prezentam un aparat pentru alungarea pasarilor pe o suprafata de pana la 30000 m².Acest dispozitiv anti pasari este ideal pentru plantatiile de vita de vie sau pentru livezile cu pomi fructiferi.Este o metoda ecologica ce alunga pasarile fara a le face vreun rau, ele parasind zona datorita trilurilor pasarilor pradatoare si zgomotului de pusca produse de aparat.

Acest model de aparat pentru alungarea pasarilor este folosit in prezent cu succes in ferme agricole,aeroporturi si in alte locuri in care pasarile precum grauri,porumbei,ciori,vrabii trebuiesc alungate.

Aparat anti pasari Pest-X-Repel BR-33 poate fi montat usor pe un stalp pozitionat in centrul zonei afectate. Accesorile pentru montare sunt incluse in pachet. Pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului, necesita asezarea difuzoarelor la o inaltime cat mai mare. Inainte de a porni aparatul, asigurati-va ca butonul de volum este setat la minim (invers acelor de ceasornic).

Se poate opta pentru modul de lucru al aparatului contra pasari:

Pentru modul adaptor de alimentare: conectaţi unitatea la o sursă de alimentare 220V (Adaptorul de alimentare se utilizeaza doar în interior!);
Pentru modul baterie: se utilizeaza o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah care persista, în medie, de 5-10 zile.
– Pentru eficacitate mai mare a aparatului contra pasari va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
Perioada de timp dintre sunetele emise de aparat contra pasari este setata din fabrica la aproximativ şapte minute.
Elementul de fotocelula „Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade, aparatul va functiona automat pe modul de noapte si va ramane in modul de asteptare.
Aparatul contra pasari este eficient pe o suprafata de 25-30 000 m2.

Se alimentează cu baterii de 12V/45Ah sau 220V/AC printr-un adaptor suplimentar.
Consum de energie al aparatului impotriva pasarilor este deaprox. 40W
Aparatul contra pasari poate functiona de la temperaturi intre -10 ° C la 40 ° C
Dimensiunileaparatului contra pasari sunt 467 x 245 x 200 mm.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns