Menu
0 Comments

Aparat PestRepeller – 2 aparate la pret de unul.

V-ati saturat sa gasiti in casa dumneavoastra daunatori precum soareci,sobolani,gandaci,furnici etc. Daca da, atunci aici aveti cea mai eficienta solutie. Aparatele pest-repeller tin la distanta daunatorii de casa ta.
Incearca unul dintre cele mai bune produse impotriva daunatorilor de pe piata! Pest Repeller este o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor care functioneaza pe baza undelor electromagnetice care afecteaza sistemul nervos al daunatorilor, facandu-le sa fuga din casa ta.
Trebuie doar sa il cuplezi la priza electrica si te veti bucura de casa ta fara daunatoare, fara a utiliza substante toxice.
Pest Repeller acopera aproximativ 200 de metri patrati, astfel incat poate proteja usor o casa mare, apartamentul sau chiar zone industriale. Foloseste-l in casa, in apartament, in atelier, in casa de vacanta, in cabana, in garaj, in pod, in camara sau in pivnita. Un pachet contine doua aparate, astfel ca vei avea 1 pentru acasa si al doilea pentru casa de weekend sau locul de munca.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns