Menu
0 Comments

Aparat pentru alungarea cainilor Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR

Aparat pentru alungarea cainilor Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR

Desii caini sunt denumiti ca fiind ca fiind prieteni ai omului, uneori cei ce sunt parasiti de stapanii lor sau cei care s-au nascut pe strazi pot devenii agresivi si pot ranii omul, de aceea aparatul de alungat caini Isotronic 60035 este de un real ajutor, nu ii raneste si nici nu ii omoara pe caini ci doar ii indeparteaza de pe o suprafata de aprox 100 m.p. spatiu deschis, cu o raza de 10 m si un unghi de 90 de grade.
Isotronic 60035 este un aparat anti caini ce emite ultrasunete cu o putere de 130 dB la frecventa intre 16.000 Hz si 23.000 Hz. de asemenea acest aparat combina frecventa automat pentru ca intrusii sa nu se obisnuiasca cu frecventa.
Acest aparat se poate folosii nu numai impotriva cainilor ci si a pisicilor si veveritelor.
Montarea aparatului se face pe peretele exterior al casei sau oriunde este necesar la o inaltime de 30-90 de cm de la baza solului. O buna functionare a acestui aparat impotriva cainilor o reprezinta led-ul rosu.
Aparatul este rezistent intimperiilor, dar in cazul in care sunt ploi torentiale este recomandabil in ai scoate carcasa pentru a proteja difuzorul.
Acest aparat are o raza de detectie a senzorului de miscare de aprox 10 m, alimentarea acestuia facandu-se la o retea electrica de 220-240V, 50/60Hz, consumul acestuia fiind de 1,5 W si cu un volum de 130 dB.
Mai multe detalii in magazinul https://impotrivadaunatorilor.ro

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns