Menu
0 Comments

Alungarea cainilor si pisicilor

In magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro/  gasiti cele mai eficiente solutii si aparate pentru alungarea pisicilor .

Pisica face parte dintr-o familie ce este impartita in doua gupuri. Primul grup este si cel al pisicilor mari ca : lei, tigri si leoparzi.Al doilea grup include cougarii si lincsii, alaturi de multe pisici salbatice mai mici si pisica domestica. Ceea ce rezulta un total cam de 37 de specii de pisici.
Acest mamifer are un simt al vazului si auzului bine dezvoltat, este extrem de agila, totodata pradatoare cu dinti si gheare ascutite.
Se crede ca pisica domestica provine dintr-o pisica salbatica, mica, din Africa. In 2000 i. Hr., ea a fost imblanzita de egipteni, care o foloseau pentru a-si protejea rezervele de mancare de soareci si sobolani.
Aceste mamifere au asemanari cu rudele lor salbatice, precum vanatul excelent. Ele sunt vanatori excelenti, puternici si agili, cu un simt al auzului foarte dezvoltat si vedere foarte buna. Ele au gheare curbate, falci puternice, dinti ascutiti si mustati sensibile la atingere. Pisicile sunt curioase din fire, bune cataratoare si saritoare experte. Vertebrele lor flexibile le permit sa-si rasuceasca corpul intr-o multime de pozitii.
Asa cum exista catei abandonati de catre stapanii lor sau pur si simplu s-au nascut pe strazi, de asemenea aceste situatii le intalnim si la pisici, doar ca daunele produse de aceste le putem spune ca sunt mai putin grave, referindu-ma strict la ranile produse de acestea. Din categoria daune putem face referire la hrana lor (se hranesc adesea cu pui micuti de gaina, rata, etc), urinarea in diverse locuri sau dezastrul ce il pot provoca intr-o gradina cu flori, etc. Pentru cei care aceste mici animalute devin o problema existe cateva metode de alungare din zona dvs. precum aparatele cu ultrasunete, solutii anti pisici precum prafuri solubile ce se dizolva in apa sau granule, spray-uri sau geluri ce le deranjeaza olfactiv indepartandu-le de aria dvs. in care locuiti

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns