Menu
0 Comments

Scapati astazi de pasari cu ajutorul aparatelor noastre!

Se intampla atat de multe lucruri remarcabile in lumea stiintei si a tehnologiei, dar totusi nu exista o solutie eficienta de respingere a daunatorilor pe cale electronica. Aceasta lucrare de revizuire se concentreaza asupra diferitelor metode de combatere a daunatorilor si, de asemenea, vorbeste despre controlorul lor bazat pe tehnica de generare a frecventei. Diferitele pesticide, erbicide si alte substante repulsive sunt toxice si reprezinta un risc pentru sanatatea umana.

Ce face un aparat anti pasari sa fie bun?

  • Un aparat cu ultrasunete pentru pasari este reprezentat de o tehnologie emergenta, ieftina, eco – si eficace ce nu produce niciun risc pentru auzul urechii umane.
  • Aparatele dispuse de echipa noastra sunt capabile sa genereze sunete de frecvente inalte, care nu sunt audibile pentru urechea umana.
  • Aparatele ce genereaza aceste zgomote sunt periculoase pentru anumiti daunatori precum rozatoare, pasari, insecte etc. Datorita sunetului frecventelor (cuprins de cele mai multe ori intre 10-100 kHz), daunatorii se simt nevoiti sa plece de langa acestea din cauza stresului auditiv intens. Ei se indeparteaza de dispozitiv.
  • Aparatul poate fi utilizat de publicul larg pentru a respinge tantarii, rozatoarele, insectele si multi alti daunatori inaripati.
  • Daca erati nevoit sa folositi sperietoare pentru pasari in trecutul indepartat, acum piata va ofere unele dintre cele mai bune aparate ce va pot proteja atat culturile cat si casa dvs. In zilele de astazi este foarte important sa reusim sa traim intr-un mediu curat si organizat care nu ne va pune niciodata stare de sanatate in pericol.

Care sunt motivele pentru care trebuie sa va folositi de aparatele ce emit ultrasunete?

  1. Odata ce veti instala aparatul, nu veti mai avea probleme cu pasarile ce dau tarcoale locuintei dvs.
  2. Aparatul este nociv doar auzului pasarilor si al insectelor. Acesta le va dezorienta puternic, nu le va omori. Asigurati-va ca nu exista ramasite de mancare in apropierea ferestrelor, pentru a putea evita intoarcerea pasarilor inapoi pe proprietatea dvs.
  3. Alungarea pasarilor de pe proprietatea dvs. va va aduce doar beneficii. Putem spune ca sanatatea ds. Nu va a mai fi afectata de acestea. Este stiut deja ca fecalele pasarilor pot produce fungi extrem de nocivi organismului nostru. Odata ce veti scapa definitiv de ele, nu va trebui sa va mai ingrijorati pe acest motiv
  4. Aparatul este versatil, putand fii montat in orice incapere doriti.

Apelati cu incredere la aparatele noastre cu ultrasunete, putand sa va scapati chir de astazi de pasari intr-un mod rapid si nedureros pentru ele.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns