Menu
0 Comments

Aparat anti cartita

V-ati saturat sa gasiti tunele sapate in gradina dvs.? Nu stiti cum puteti scapa de ele? Raspunsul este simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa scapati de micile cartite ce dauneaza spatiului verde. Astazi puteti gasi diverse modele de aparate anti cartite ce va pot feri terenul de micii daunatori.

Ce aparate puteti alege?

De obicei veti putea gasi atat aparate anti cartita ce functioneaza pe bateri cat si pe energia solara.

Aparat cu alimentare solara

In ultimul timp aparatele ce functioneaza pe baza energiei solare sunt mult mai cautate. Odata achizitionat unul din zecile de produse ce prezinta aceasta caracteristica, nu va trebui sa investiti in el.

Aparatul se incarca strict din lumina soarelui, dvs. spunand adio baterilor. Cea mai puternica caracteristica a acestuia este reprezentata de functionalitate. S-a demonstrat ca acest produs poate sa isi deruleze perfect activitatea fara prezenta luminii timp de 7 zile.

Lucrul perfect pentru dvs., nu? Ce poate fi mai bun decat un device ce poate functiona inclusiv noaptea? Cu siguranta ca nimic! Acum veti putea sta linistit, deoarece produsul oferit de echipa Impotriva Daunatorilor va va pazi curtea 24/24. Implementarea acestui aparat este extrem de usoara, pachetul venind impreuna cu un manual de utilizare ce contine imagini explicative precum si informatii ajutatoare.

Acesta poate alunga atat cartite, sobolani, mici rozatoare precum si serpi, prin vibratiile puternice transmise de acesta.

Aparat ultrasunete anti cartite

Aparatul cu ultrasunete normal functioneaza pe baterii, avand o arie de acoperire ce poate varia de la model la model.

Acesta transmite vibratii la fel de puternice precum aparatele cu emisie solara, distrugand din interior tunelurile micilor cartite, facand casa imposibil de locuit. Este recomandat sa schimbati pozitia acestui aparat din 2 in 2 saptamani pentru a putea fi siguri ca ati eliminat cartitele de pe teritoriul dvs.

Forma acestuia este ergonomica, puteti sa o implementati oriunde pe teren in functie de pozitia tunelurilor de cartite gasite pe terenul dvs.

Daca exista portiuni de teren tasat, este necesar sa sapati o gaura pentru a putea introduce aparatul la 40 de cm sub pamant. Astfel vibratile emise de el vor fi puternice.

Scapati astazi de cartite si alegeti unul dintre aparatele noastre!

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns