Menu
0 Comments

Aparat impotriva cartitelor

Sociabila prin natura ei, cartita este cu toate acestea un mamifer foarte daunator. Fie ca sunteti fermier, fie ca sunteti agricultor, stim cate batai de cap aveti cu aceste animale, din cauza pagubelor pe care le fac culturilor dumneavoastra prin tunelurile pe care le sapa. De ceea, noi va ajutam sa le faceti fata si sa le eliminate complet de pe terenurile dumneavoastra, cu aparate impotriva cartitelor !

Ce aparate va puteti achizitiona?

Pentru un efect rapid si eficient puteti alege capcanele cilindrice pentru cartite sau aparatele sonice anti cartite.

Capcanele cilindrice anti cartite

Acest tip de  eliminare al cartitelor este unul usor de folosit si practic. Materialul din care e fabricata capcana este un tip de plastic foarte rezistent. Capetele cilindrului au cate doua clapete din metal care permit accesul cartitei in interiorul lui dar care nu permit iesirea acestuia.

Trebuie sa il montati intr-o pozitie orizontala in galeria facuta de micul animal. In acest fel, se va permite capcanelor si capacelor lor sa functioneze in mod corect. Foarte important pentru dumneavoastra este sa asezati capcana in galeriile active si cele mai recent facute de musafirii nepoftiti.

Dupa montarea capcanei nu uitati sa acoperiti zona si sa il marcati cu un semn. De mentionat faptul ca trebuie sa verificati capcana periodic, altfel cartita va putea sa se elibereze.

Pentru un rezultat mai bun si pentru prinderea cat mai multor animale, amplasati mai multe aparate

Aparate sonice cu vibratii anti cartite

Acest aparat impotriva cartitelor va genera vibratii puternice la intervale foarte scurte de timp . Ele au o frecventa foarte inalta, cuprinsa intre 400 si 1000Hz, generate exact pentru a alunga cartitele pe o raza de 1250 mp sub pamant si 200 mp la suprafata.

Aveti mult mai multe avantaje cu acest aparat, deoarece este unul ecologic si non toxic. Nu va trebui sa va faceti griji nici pentru vreo substanta chimica, deoarece acest aparat nu elibereaza nimic odata introdus in sol. Veti putea lasa aparatul sa isi faca treaba singur iar materialele de inalta calitate nu vor provoca incendii , comparativ cu alte aparate care odata incarcate la220 V pot lua foc.

 

Cu aceste aparate anti cartite va veti putea lua adio de la daunatorii terenurilor dumneavoastra!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns