Menu
0 Comments

Aparat de alungat cartite

Daca v-ati saturat sa aveti probleme pe culturile dumneavoastra, din cauza micilor cartite, noi suntem aici pentru a va ajuta sa scapati de ele. Va punem la dispozitie aparate pentru alungarea cartitelor la preturi accesibile tuturor. De acum incolo veti puta sta linistit si fara grija in ceea ce priveste daunatorii solului.

Ce aparate de alungat cartite puteti folosi?

Pe site-ul nostru puteti gasi o gama variata de aparate, dintre care va recomandam aparatul Solar Diamond Plus si aparatul anti cartite AG625, aparat cu alimentare solara.

Aparat emisie vibratii

Acest aparat este un dispozitiv de 40 cm lungime, culoare verde, care emite vibratii o data la 60 secunde cu o frecventa de 400-1000 Hz. Acest instrument a fost testat in aer liber si a demonstrate o eficacitate de 100%, pe o arie mare, de aproape 1000mp, in functie de consistenta pe care o prezinta solul.

Din cauza ca majoritatea animalelor care traiesc pe sol nu pot suporta vibratiile sau ultrasunetele, acestea vor fi obligate sa migrese mai departe sau sa se duca in zonele neprotejate dupa cateva zile.

Aparatul functioneaza pe baterii iar din acest motiv, prima oara cand il utilizati, va trebui sa verificati daca bateriile sunt incarcate inainte. Dispozitivul prezinta doua parti, cea inferioara, sub forma unui tarus, fabricata din aluminiu si cea superioara, dintr-un plastic dur cu tot elemental electronic. Acesta se va plasa astfel incat animalele sa aiba posibilitatea sa fuga de pe teren.

Aparat cu alimentare solara anti cartite

Acest aparat beneficiaza de un avantaj foarte mare, datorita faptului ca nu veti mai avea nevoie de baterii, acesta incarcandu-se de la soare printr-un panou fotovoltaic.

Nu produce substante toxice, daunatoare terenului, nu produce fum si nu afecteaza animalele dumneavoastra de companie sau omul. El poate fi folosit atat in gradina, gazon sau teren agricol, cat si in sere sau alt loc unde invadeaza micile creaturi. Acest dispozitiv foloseste vibratii si sunete emise. Suprafata pe care actioneaza poate fi influentata si de natura locului, asa ca va sfatuim sa nu il amplasati pe un sol afanat, deoarece ele nu se vor propaga la fel de bine ca intr-un sol mai dur.

Actionati azi, achizitionati aparate pentru alungarea cartitelor si astfel veti avea un teren agricol pazit si fara daunatori!

Etichete: ,

Lasă un răspuns