Menu
0 Comments

Aparat anti pasari

V-ati saturat sa fiti deranjat incontinuu de pasarile care va afecteaza culturile si nu stiti cum sa procedati? Noi avem solutia perfecta pentru astfel de daunatori. Stim ca pasarile pot fi o mare bataie de cap, in conditiile in care va pot manca rasadurile si scormoni pamantul plantat. Noi va sarim in ajutor, pentru a scapa de aceste necazuri.

Ce puteti alege?

O solutie foarte buna impotriva micilor animale zburatoare poate aparatul cu ultrasunete portabil sau  aparatul anti pasari Isotronic XL800, care poate fi folosit si impotriva altor animale.

Aparat cu ultrasunete anti pasari portabil

Aparatul anti pasari cu ultrasunete portabil Isotronic Birds Repeller este un dispozitiv pe baza de baterii. Acesta functioneaza cu 6 baterii, timp de minim 12 luni si emite sunete de o frecventa foarte inalta, de la 12- la 24 kHz, timp de 5 secunde, cu un interval de pauza de 25 secunde. Aceste sunete nu sunt perceptibile pentru urechea umana, insa vortine la distanta pasarile. Cu toate acestea, va atentionam faptul ca aparatul porneste in modul de pauza si apoi trece in modul de functionare.

Acesta functioneaza cu baterii AAA, care nu sunt incluse, are o raza de actiune de aproximativ 40 mp  si are ca afisaj electronic un indicator cu LED.

Aparat anti pasari Isotronic

Modelul Isotronic XL800 este un model foarte versatil si profesional de emisie al ultrasunetelor, perfect pentru alungarea pasarilor si multor alte specii, precum sobolani, caini sau pisici. Testele ale acestul aparat anti pasari facute in laborator au demonstrate faptul ca undele ultrasonice ataca in primul rand sistemul nervis si auditiv si creeaza un mare disconfort daunatorilor.

Acesta functioneaza la o frecventa de aproximativ 95 dB, care le va determina pe pasari sa pasareasca in cel mai scurt timp zona protejata de dumneavoastra. In plus, acest model are si o lumina LED care le indeparteaza.

Pentru a functiona, aparatul trebuie conectat cu un adaptor AC prin mufa USB de pe partea din spate si pornit prin intermediul comutatorului. Pentru pasari, va recomandam frecventa de 20-40 kHz, pe care o puteti seta din butonul rotative, de la stanga la dreapta.

 

Dupa folosirea constanta a acestor aparate anti pasari, veti observa ca terenurile dumneavoastra nu vor mai avea niciun semn lasat de daunatori!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns