Menu
0 Comments

Aparat cu ultrasunete anti porumbei

Chiar daca porumbeii au o imagine idilica si reprezinta simbolul pacii, pentru un proprietar de casa sau de teren agricol acesti porumbei sunt un adevarat pericol. In primul rand, aceste pasari sunt foarte murdare si sunt purtatori de boli si paraziti pe care le pot transmite oamenilor foarte usor. Exista mai multe modalitati de a scapa de acesti daunatori, iar noi va vom recomanda si oferi spre achizitie la un pret foarte avantajos o gama variata.

Ce puteti alege?

Impotriva porumbeilor, daunatori foarte aprigi, va vom enumera doua dispozitive cu un efect garantat.

Aparat anti porumbei portabil Free Mobile

Acest aparat emite sunete de o frecventa foarte inalte, imposibil de receptat pentru urechea umana, la intervale de 5 secunde, cu o pauza de 25 de secunde. Dispozitivul prezinta un sistem electronic nou cu un consum minim, pe baza de 4 baterii Tip C. Mentionam faptul ca in momentul in care aparatul se deschide, el va intra intr-un mod de pauza iar apoi va functiona. Stim ca porumbeii sunt niste pasari neinfricate, deoarece chiar si nedomesticiti, ei nu se tem de oameni, traind de mii de ani in comunitatile noastre. Drept urmare, acest aparat functionand permanent vor retine zona in care el actioneaza si nu vor mai reveni. Disconfortul creat este foarte mare, ajungand la nivel nervos, intrucat veti observa rapid lipsa acestor daunatori.

Aparat anti porumbei ce irita auzul pasarilor

Acest aparat dispune de un senzor infrarosu de detectare a miscarii, prescurtat PIR, care odata ce va depista activitate in aria in care activeaza, aparatul va emite, in functie de setarile stabilite de dumneavoastra, o alarma puternica, ultrasunete sau un orbitor flash, percepute doar de urechile porumbeilor. Dispozitivul este destinat exclusive uzului exterior, special conceput pentru a va ajuta in limitarea animalelor.

Aceasta metoda este una umana, care nu le va afecta sanatatea, insa le va cauza un real disconfort, obligandu-i pe poumbei sa paraseasca zona acoperita de aparat. Alarma audio poate fi auzita si de om, insa flash-ul orbitor, folosit in paralel cu alarma, va va asigura dumneavoastra o eficienta cu procentaj de 100%.

 

Chiar daca aceste specii au locuit in zona casei dumneavoastra ani de zile, acest lucru poate fi rezolvat acum cu ajutorul nostru si al unui aparat anti porumbei !

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns