Menu
0 Comments

Cum scap de vrabiile de la streasina casei ?

Vrabiile sunt cele mai cunoscute si cele  mai frecvente pasari din preajma locuintelor. Fiind pasari sedentare, ele isi construiesc in arbori, scorburi sau sub streasina casei. Excrementele lor contin acid uric, o substanta foarte coroziva ce produce pagube importante la metale sau substraturi. Din aceste motive stim ca va dau batai de cap, dar suntem aici pentru a va salva culturile de ele!

Ce puteti alege?

Ca aparat de alungat vrabii, va putem sugera sa alegeti intre un aparat anti vrabii Sonic Bird Chaser sau aparatul cu ultrasunete industrial anti daunatori.

Aparat anti vrabii Sonic Bird Chaser

Dispozitivul Sonic Bird Chaser reda trilurile de vanatoare ale pasarilor pradatoare, pentru a le tine la distanta pe aceste mici specii de pasari. O metoda umana care nu afecteaza vrabiile si care va va scapa de ele foarte usor si rapid !

Acest aparat prezinta 2 moduri, care pot fi schimbate printr-un commutator:

-Modul Auto- Aparatul va emite acele triluri la fiecare interval cuprins intre 5 pana la 30 minute pe toata durata zilei. Puteti ajusta nu numai intervalul dar si volumul la nivelul pe care il doriti. In modul automat, raza de actiune este de 400 mp, iar LED-ul indicator clipeste.

ologie numita “Multiplex Modulated Sweep Ultrasonic Sounds” care prezinta o combinare a frecventelor pe care dumneavoastra le veti stabili, astfel incat pasarile nu se vor obisnui cu sunetele si nu vor deveni imune.

 

-Modul PIR- Aparatul detecteaza vrbiile care intra in raza sa de actiune si incepe sa transmita triluri de primejdie, la aproximativ 120 decibeli, care este inregistrat de un microcip de unitate. Dispozitivul va va proteja astfel o arie cu unghi de emitere de 130 grade si distanta detectarii de 10 metri. In modul PIR, indicatorul LED lumineaza incontinuu.

I60-Aparat cu ultrasunete industrial anti daunatori

Daca aveti de protejat o hala de depozitare impotriva vrabiilor, va punem la dispozitie acest aparat cu ultrasunete cu frecvente reglabile, pentru inlaturarea pasarilor de pe suprafete mari. Acesta dispune de o noua tehn

 

Introduceti intrerupatorul aparatului in priza, rotiti butonul de control in pozitia “BIRDS” iar in acest mod este indicat sa poztionati aparatul in zone in care oamenii nu se gasec. Foarte important de retinut este sa nu puneti urechea langa aparat.

Indiferent daca il cumparati pentru casa sau pentru terenul agricol, un  de inalta calitate veti gasi intotdeauna si site-ul nostru!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns