Menu
0 Comments

Aparat de alungat soareci

Soarecii sunt creaturi foarte inteligente care comunica in moduri complexe. Aceste mici creaturi pot comunica vocal, insa in raza auditive a oamenilor, folosind ultrasunete cu o frecventa ce poate atinge pana la 90kHz. Soarecii sunt animale curioase, exploratoare, se avanta in gauri foarte mici sit rec peste obstacole cu dintii lor foarte puternici.

Noi va putem ajuta sa scapati de aceste mici animale si va punem la dispozitie numeroase aparate anti soareci!

Ce va puteti alege din ceea ce va oferim noi?

In cazul in care aveti sobolani in locuri greu accesibile, va recomandam capcana pentru soareci SuperCAT Swissinno. In cazul in care doriti sa ii alungati se pe o suprafata mai mare de teren va recomandam aparatul anti soareci  Isotronic XL800.

 

Capcana pentru soareci SuperCAT Swissinno

Aceasta capcana este fabricate dintr-un tip de plastic foarte rezistent, cu o momeala inclusa, perfect pentru a va combate daunatorii la care nu puteti ajunge.

Aceasta capcana este conceputa pentru a va ucide micii soareci in momentul in care vor incerca sa prinda momeala.

Aceasta momeala este un aparat anti soareci, care are cea mai rapida metoda pentru a-I prinde.  Cursa se poate folosi cu usurinta, deoarece aceasta nu va necesita o instalare complicate din partea dumneavoastra, ci doar amplasarea ei intr-un loc strategic.

Important pentru a va preciza este faptul ca acest aparat de alungat soareci poate fi folosit nu numai in spatiile interioare cat si in spatiile exterior. Aceasta nu va atrage atentie, avand o forma compacta si fiind alcatuita din componente de culoare gri inchis.

Aparat anti soareci Isotronic XL800

Acest dispozitiv profesional foloseste ultrasunete pentru a alunga aceste vietati. Aparatul actioneaza la aproximativ 95 dB, moment in care daunatorii parasesc imediat zona protejata. Aparatul are o frecventa variabila continua, pentru care va recomandam setari special create pentru fiecare tip de animal cu care va confruntati. In cazul soarecilor, va recomandam o frecventa cuprinsa intre 12 si 25 kHz.

Dupa cateva zile ale utilizarii acestui aparat, veti observa ca activitatea soarecilor va inceta definitive.

Acesti dispozitiv functioneaza pe baterii iar timpul de incarcare este de 8 pana la 12 ore. In momentul in care bateria este complet incarcata, LED-ul se va stinge.

Noi va asiguram efectuarea unei protectii complete pe toata suprafata de care aveti nevoie, intr-un mod profesionist si intr-un timp foarte scurt !

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns