Menu
0 Comments

Aparat impotriva soarecilor

Faptul ca aceste rozatoare creeaza probleme peste tot pe unde apar nu mai reprezinta pentru omul modern o surpriza. Insa, pericolul real de care ne ferim cu totii este faptul ca sobolanii pot face multi pui iar, iar acestia ajung la maturitate intr-un timp foarte scurt, crescand astfel numarul soarecilor care va invadeaza. Pentru a ataca exact de la inceput si fara a va mai face griji pe viitor, echipa platformei impotrivadaunatoarelor.ro este aici pentru a va indruma si pentru a va oferi solutia optima pentru problema dumneavoastra in cel mai scurt si profesionist mod.

Ce aparat impotriva soarecilor ar trebui sa achizitionati?

Din gama noastra de aparate pe care v-o punem spre vanzare, va recomandam Aparatul cu ultrasunete VarioBlister sau aparatul cu ultrasunete Dualrodent Raus.

Aparatul cu ultrasunete Vario Blister

Acest aparat cu ultrasunete este eficient in combaterea soarecilor, cu o frecventa reglabila pentru acest tip de daunator.

Aparatul se foloseste conectandu-l la reteaua electrica si prezinta un LED rosu care se aprinde in conditiile in care acesta functioneaza in parametrii normali. Dispozitivul emite un sunet care va alunga daunatorii din aria de acoperire. Pentru sobolani, folositi aparatul la frecventa de 10 kHz. Nivelul de zgomot si intervalul in care se emit ultrasunetele le puteti regla chiar dumneavoastra, manual. Astfel, pentru incaperi de 20 pana la 30 mp este suficient un nivel de zgomot cuprins intre 30 si 50 dB.

Aparatul cu ultrasunete Dualrodent Raus

Acest aparat impotriva soarecilor este unul care emite ultrasunete, produs sub licenta Mondo Verde si certificat ca fiind exclusiv pentru alungarea rozatoarelor precum soarecii. Dispozitivul transmite ultrasunete cu frecvente de la 24000 pana la 50000 Hz cu variatiuni continu, astfel incat va alunga soarecii de pe o suprafata de pana la 400 mp.

Pentru a-l utiliza, va trebui sa introduceti alimentatorul inclus in pret in priza si sa pozitionati aparatul la maxim 20 cm de sol. Din momentul in care aparatul impotriva soarecilor este pus in functiune, rozatorele din zona respective vor disparea garantat! Rezultatele maxime le veti vedea dupa 12 zile de la instalarea aparatului.

La un pret accesibil pentru toata lumea, echipa Impotrivadaunatoarelor.ro va permite sa alegeti dintr-o gama larga de produse impotriva daunatoarelor!

Etichete: , ,

Lasă un răspuns