Menu
0 Comments

Aparat cu unde electromagnetice pentru soareci

Soarecele de casa, pe cat de simpatic este, pe atat de daunator pentru casa dumneavostra este. Aceasta specie de rozatoare poate infecta de la casele si cladirile comerciale pana la marile terenuri deschise sau agricole. De asemenea, acestea pot pune in pericol sanatatea copiilor, animalelor dumneavoastra de companie, precum si achilibrul mediului inconjurator prin contaminarea produselor alimentare si raspandirea bolilor prin urina lor.

Aceste probleme sunt multiple si vi se va parea la inceput destul de greu sa treceti peste ele. Insa noi suntem aici pentru dumneavoastra !

Ce veti putea alege de pe platforma noastra online?

Dintre toate produsele pe care vi le prezentam pe site, recomandarea noastra personala este un aparat pest repeller sau un aparat cu unde electromagnetice pentru soareci.

Aparat Pest Repeller alungare sobolani

Aparatul dual Post Repeller a fost conceput special pentru nevoile dumneavoastra. Acest aparat afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor. Este dotat cu doua boxe mari, speciale, ce emit aceste ultrasunete doar de animale, cu frecvente care nu vor fi captate de urechea umana.

Puteti sa il alimentati la oricare priza de 220 V pecare o aveti in casa. El nu necesita o instalare speciala sau setari complicate. In momentul in care este introdus in priza, el incepe sa functioneze.

Dimensiunile lui sunt reduse si prezinta un design foarte compact si minimalist, care poate fi introdus in orice incapere, fara a ridica suspiciuni.

Aparat cu unde electromagnetice pentru soareci

Stim ca sunteti intr-o cautare continua pentru un astfel de aparat, asa ca noi ne-am hotarat sa va facem aceasta oferta de nerefuzat. Aparatul cu unde electromagnetice pentru soareci Pest X Repel PR220.1 este un aparat cee mite un camp electromagnetic, care odata introdus va putea sa strabata istalatia electrica, afectand astfel soarecii prinsi in crapaturi sau ascunzisuri in pereti, tocuri de usor, pardoseli neizolate sub parchet sau in alte locuri unde ultrasunetele nu mai pot patrunde.

Raza de actiune a acestui aparat este de 120 mp, iar consumul este extrem de mic, de doar 7 W.  Acest aparat este o alegere inteligenta, convenabila si benefica pentru ambele parti, odata ce micile rozatoare vor disparea din perimetrul casei dumneavoastra.

 

 

Lasă un răspuns