Menu
0 Comments

Combaterea insectelelor cu aparate de ceam mai buna calitate

Combaterea insectelelor cu aparate de cea mai buna calitate

Dispozitivele electronice sunt extrem de daunatoare, insectele gasindu-le repulsive din cauza undelor lor sonore puternice de inalta frecventa. Aceste aparate oferite de site-ul nostru sunt intolerabile pentru rozatoare si insecte.

Cu toate acestea, conectarea la unul dintre aceste dispozitive va va scapa definitiv de micile insecte ce dau tarcoale casei dvs. Pe langa aparatele cu ultrasunete noi va oferim si device-uri ce functioneaza pe baza razelor UV. Tineti minte ca este important sa intelegeti exact ce pot face aceste dispozitive inainte de a investi intr-unul.

Daca veti studia cu atentie produsele noastre, veti observa impactul pozitiv pe care le-au avut in fata clientilor. Acestea sunt o solutie rapida cu functionalitate si reusita de 100% impotriva oricarui daunator, astfel incat sa scapati definitiv de acesti inamici.

Care sunt etapele cu care functioneaza orice aparat aparat cu ultrasunete pentru insecte ?

Captura lor: Cele mai bune rezultate atat pentru rozatoare, cat si pentru insecte provin din utilizarea dispozitivelor cu ultrasunete care le pot captura. Pur si simplu, undele sonore atrag daunatorii sa zboare in jurul lor. Prin aceste sunete, insectele pot fi capturate instant de un aparat calitativ.

Asteptati revenirea diminuarii: Daunatorii, cum ar fi rozatoarele, devin obisnuiti cu sunetul de la dispozitivele cu ultrasunete in timp, deci rezultatele pot fi doar temporare – insa un aparat anti insecte ales de echipa noastra nu va aduce rezultate efemere ci permanente.

Locatia dispozitivului: undele sonore de la dispozitivele de control al daunatorilor sunt de scurta durata, fiind extrem de puternice, astfel incat acestea pot fi transmise inspre: mobilier, pereti si colturile case dvs. Pentru a testa locatia dispozitivului, plasati o lampa langa acesta, opriti toate celelalte lumini. Undele devin  astfel repulsive si destul de active.

Unde puteti utiliza aceste aparate?

  • Living room
  • Dinning Room
  • Dormitoarele copiilor precum si cele de oaspeti
  • Dormitorul matrimonial
  • Spatiile exterioare inchise/semi-deschise/complet inchise
  • Spatii aditionale casei precum si camere tehnice

Tinem sa mentionam ca aparatele ce emit ultrasunete nu sunt nocive oamenilor, acoperind o suprafata de circa 30 de metri patrati. Aparatele sunt foarte puternice, intocmai ca dvs. sa scapati definitiv de micile zburatoare.

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns