Menu
0 Comments

Aparate anti gandaci – cel mai important dispozitiv pentru casa dumneavoastra

Aparate anti gandaci – cel mai important dispozitiv pentru casa dumneavoastra

Impotriva Daunatorilor va propune aparate cu ultrasunete ce va vor scapa instant de gandaci. Fiecare produs este calitativ oferindu-va informatiile necesare de folosire.

Care sunt avantajele unui produs? La ce trebuie sa va asteptati?

Produsele anti gandaci oferite de Impotriva Daunatorilor se alimenteaza de cele mai multe ori electric, emitand ultrasunete puternice ce vor afecta atata gandaci cat si celelalte insecte pe care le veti gasi in casa.  Un aparat ultrasunete pentru gandaci foloseste tehnologia de respingere fizica a undelor electromagnetice cu zgomote puternice pentru a evita daunatorii si rozatoarele. Dispozitivul nostru este perfect pentru a va scapa definitiv de mici gandaci ce dau tarcoale casei.

Undele ultrasonice cu mai multe frecvente asigura ca daunatorii si rozatoarele nu au imunitate in fata acestor sunete. Aceasta functie este dezvoltata ulterior, fiind extrem de moderna si de facila locuintei dvs.

Aparatele cu ultrasunete anti gandaci sunt: Eco Friendly, Cruelty-Free si nu afecteaza sanatatea dvs. Aparatul nostru anti gandaci va va proteja casa de gandacii de bucatarie, fara a folosi orice fel de otravuri, spray-uri, capcane sau substante chimice nocive care miros oribil si care va pot arde ochii. Un aparat anti gandaci se asigura ca ii va alunga 100%.

Este cel mai bun produs de respingere a daunatorilor pentru: gandaci,soareci, purici, paianjeni, furnici, sobolani, tantari si toate tipurile de rozatoare si insecte.

Acesta este cea mai sigura solutie de combatere a daunatorilor: nontoxic, fara arome si user-friendly.

Frecventa ultrasonica nu este nociva oamenilor si animalelor de companie. Nu va provoca nici un rau sanatatii familiei dumneavoastra si nu interfereaza cu aparatele de uz casnic.

Este cu siguranta o modalitate mai sigura de a scapa de daunatori.

Zona larga de acoperire: conectati dispozitivul nostru in unitate, acesta functionand 24/7. Este eficient pentru o suprafata de pana la 1200 de metri patrati intr-un mediu deschis.Utilizati o unitate pe camera de dimensiuni medii pentru a va asigura ca ati scapat de daunatori. Unitatile suplimentare vor fi necesare in zone mai mari. Rezultatele tipice pot dura intre 3-4 saptamani, in functie de gravitatea infestatiei daunatorilor. Pot fi aplicate in mansarde, subsoluri, garaje etc.

Acum puteti rasufla usurat, stiind ca veti scapa definitiv de acesti purtatori e boli si infectie ca va colinda bucataria si alte spatii importante din casa dumneavoastra.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns