Menu
0 Comments

Cum putem sa alungam cat mai eficace cartitele de pe terenul nostru?

Cum putem sa alungam cat mai eficace cartitele de pe terenul nostru?

Daunatori ce pot fi o amenintare pentru sanatatea dvs. sunt nenumarati. Pentru a putea scapa cat mai rapid de acestia, va trebui sa puneti accentul pe calitatea produselor alese.

De unde puteti alege produsele propuse de noi?
Intrati pe site-ul nostru oficial impotrivadaunatorilor.ro si cautati exact tipul de daunatori care va colinda terenul precum si aparatele pe care doriti sa le folositi pentru a-i putea combate cu usurinta.

De ce sa alegeti produsele noastre?
Noi punem accentul pe calitate. Produsele pot fi sau nu insotite de garantie in functie de tipologia aleasa de dvs.

Pentru a putea intelege cu usurinta modul de folosire a fiecarui produs in parte, am atasat pentru fiecare cate un manual de utilizare care va va explica pe indelete pasi ce trebuie urmati pentru instalarea acestuia.

Preturile noastre sunt cele mai accesibile de pe piata. Puteti apela la orice produs 24/24 plasand comanda. Aceasta va fi preluata in orele de functionare a site-ului si livrata in functie de metoda aleasa.

Care sunt aparatele anti cartita de care dispunem?

Detinem zeci de aparate anti cartite ce isi doresc alungarea acestora intr-un mod at mai prietenos care sa nu le omoare.

·         Aparatele pot functiona fie pe baterii, fie pe razele solare, fiind extrem de usor de folosit si de implementat pe terenul dvs. Indiferent de tipologia lor, sunt estetice, venind in culori vibrante ce vor completa perfect tabloul natural de care dispuneti.

·         Aparatele ce se incarca pe baza soarelui pot acapara o portiune foarte mare de teren, fiind recomandat sa schimbati pozitionarea dispozitivului din 2 in 2 saptamani, petru a va asigura ca daunatori nu se vor mai intoarce. Aparatul poate functiona atat pe timp de zi cat si pe timp de nopate.

·         Aparatele pe baterii sunt facute pentru a emite vibratii puternice in pamant astfel incat sa se poata distruge in detaliu fiecare tunel sapat de cartite. Aparatul poate alunga inclusiv serpi, rozatoare mari, sobolani, insecte,etc.

Odata ce veti face alegerea potrivita, veti observa cum numarul tunelelor va scadea semnificativ, in timp disparand definitiv.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns