Menu
0 Comments

Raticide anti soareci – cele mai bune produse

Raticide anti soareci – cele mai bune produse

Cand soarecii si sobolanii iti invadeaza casa, atunci poti sa fi sigur ca vei avea nevoie de ajutorul produselor noastre

Aceste rozatoare nu va vor afecta numai proprietatea, ci va vor distruge piesele de mobilier pe care le-ati iubit cel mai mult. Si ceea ce este si mai trist este ca trebuie sa incercati mai multe produse pentru distrugerea rozatoarelor inainte de a obtine rezultate eficiente. Pentru a risipa de bani incercand diferite momeli, echipa Impotriva Daunatorilor a sectat cele mai bune produse care va pot ajuta sa scapati si sa alungati definitiv rozatoarele pe care le gasiti in casa.

Ce produse puteti folosi?

Rodexin – produsul poate fi gasit in forma de pasta de 10 kg. Totodata acesta poate fi gasit si sub forma de momeala cu parafina. Rodexin este unul dintre cele mai cunoscute produse ce lupta impotriva soarecilor, pretul lui varia in functie de cantitate. (pentru 100 de grame, preturile incepe de la 6.49 de lei, in timp ce pentru 10 k acestea cresc pana la 254,92 lei). Noi va propunem micropelte de 25 de kg de la aceiasi firma, fiind mut mai usor de utilizat decat restul celorlalte produse. (pretul este de 478,26 lei)

Jade – este o alta firma buna, de calitate superioara ce contine raticide puternice pentru soareci. Produsele sunt gasite sub forma de pasta, preturile incepand de la 4.40 lei pentru 100 de grame si 245,66 lei pentru 10 kg.

Rat Raus Ambient – daca doriti sa atrageti rozatoarele printr-un repelent olfactiv, va trebui sa tineti cont de puterea de atractie a acestuia. Astazi veti putea gasi produsul potrivit pentru a scapa definitiv de acesti daunatori.

Nocurat – reprezinta cea mai simpla si ieftina modalitate prin care puteti scapa de sobolani. Acesta se gaseste in stare de pulbere sau parafina. Produsul se poate intinde usor pe orice suprafata, neafectand-o odata ce veti curata solutia. Preturile variaza, incepand de la 6.46 pana la 273 de lei.

Zagor – este un brand arhicunoscut bazat pe diverse momeli ce pot atrage soareci instant, scapandu-va de ei pentru totdeauna. Pretul acesteia este de 270 de lei.

Bio-Glue – este o metoda ieftina si usoara de a atrage rozatoarele. Pretul acesteia este de 10.83 de lei.

Varietatea noastra de produse va va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie de a scapa definitiv de soareci. Tineti minte ca acestea au fost cele mai bune raticide pentru soareci.

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns