Menu
0 Comments

Cum putem sa ne protejam de rozatoare si gandaci?

Cum putem sa ne protejam de rozatoare si gandaci?

Indiferent de zona in care sunteti domiciliat – fie ca vorbim de oras sau de tara, cu siguranta ca va veti cionci la un moment dat cu anumite rozatoare. Totusi, exista diferite modalitati prin care veti putea scapa de acesti daunatori. Cum? Prin aparate moderne si calitative. Bineinteles, clientii pot opta chiar si pentru metodele traditionale anti sobolani, printre care se numara atat capcane, cat si otravuri puternice. Nu uitati, trebuie sa folositi produsele in functie de marimea daunatorului.

Una dintre solutiile care va vor ajuta in acest demers este reprezentat fara doar si poate de un dispozitiv alungat sobolani. Recomandam sa folositi device-urile cu ultrasunete pentru o arie ampla de acoperire a problemelor avute cu acestia. Frecventa emisa de aparat nu va fi nociva auzului uman, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji! De cele mai multe ori produsele de acest tip functioneaza pe o arie de aproximativ 100 de metrii patrati. Avand in vedere rapiditatea cu care pot invada un spatiu inchis, rozatoarele trebuie sa nu mai fie o problema pentru dvs. Asigurati-va ca luat masuri si scapati de ele fara a le rani in mod fatal. Bineinteles, exista o gama variata de aparate soareci si sobolani pe piata din Romania, asa ca nu trebuie sa va faceti griji – cu siguranta ca produsul dorit va asteapta.

In acelasi timp, un alt daunator de care nu putem scapa cu usurinta este gandacul. Acesta poate fi gasit in case indiferent de sezon. O metoda eficienta de a scapa de ele odata pentru totdeauna este conturata de un spray impotriva gandacilor de bucatarie. Acesta se va asigura ca va tine departe taratoarele de mobila si mancare. Cu siguranta ca odata ce veti folosi produsul mult dorit, gandaci vor disparea din viata dvs. odata pentru totdeauna.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns