Menu
0 Comments

Tot ce trebuie sa stiti despre aparatele cu ultrasunete

Tot ce trebuie sa stiti despre aparatele cu ultrasunete

Cu siguranta ca ati auzit de aparate ultrasunete impotriva sobolanilor. Insa, v-ati intrebat cum functioneaza sau care sunt criteriile pe care trebuie sa le luati in considerare odata ce va veti dori sa le achizitionati?  In acest articol veti afla informatiile de baza despre cele mai bune deviceuri moderne oferite de piata din Romania.

Ce trebuie sa aveti in vedere?

Mecanismul de functionare – de cele mai multe ori, un dispozitiv impotriva sobolanilor este indispensabil locuintei dvs. In cele mai multe cazuri ele emit sunete puternice care afecteaza auzul rozatoarelor inca din primele secunde de functionare. Cum raza emisa se intinde in circa 100 de metrii patrati, sobolanii cu siguranta ca vor parasi domeniul dvs.  In functie de produsul ales, puterea emisa de sunete poate fi mai buna. Unii oameni sustin ca, doar daca veti opta pentru un aparat cu ultrasunete cu unde electromagnetice, sobolanii vor disparea ca prin magie, deorece vor penetra zonele ascunse. In general, sobolanii vor disparea intre 10 si 15 zile pline.

Puterea emisiei – acesta este un criteriu obligatoriu de respectat! In functie de decibelii produsi, efectul produs asupra auzului sobolanilor va fi mult mai puternic. In general emisia este regasita intre 65 db si 140 db.

Versatilitate – aparat de indepartat soarecii trebuie sa fie flexibil! Vorbim aici atat de utilizarea usoara a acestuia cat si de forma ergonomica care va eficientiza transportul produsului achizitionat. Ledurile, componente tehnice care alcatuiesc produsul cat si restul detaliilor tehnice reusesc sa se completeze formand un aparat trainic. Aceste aparate se incarca deseori prin intermediul prizelor care cuprind o putere de 220 si 330 de V.  Totusi, exista anumite aparate care se pot incarca si de la surse solare, favorizand functionarea continua a device-ului dorit de client.

Beneficiati de ofertele noastre si bucurati-va de calitatea produselor chiar acum.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns