Menu
0 Comments

Solutii si otravuri pentru sobolani

Solutii si otravuri pentru sobolani

Ah, sobolanul! Avem o groaza de povesti asociate rozatoarelor, incepand din orasele vechi in care au  raspandit ciuma pana in zilele moderne in care continua sa distribuie boli.

In orice caz, cand vedem sobolani in jurul caselor noastre, trebuie sa luam masuri imediate si eficiente. In acest fel, calitatea vietii nu ne va fi afectata. Potrivit lui Orkin, o companie de combatere a daunatorilor, aproximativ 25% din incendii inexplicabile au inceput din cauza rozatoarelor care rontaiau cablurile electrice. Obiceiurile lor pot provoca probleme chiar si in fundatiile locuintelor – si da, va puteti trezi peste noapte cu inundatii.

„Rozatoarelor le place sa mestece lemn si fire electrice, crescand pericolul de incendiu din spatele peretilor casei dumeanvoastra lucru ce va va vatama calitatea vietii „, a spus John Kane, entomolog si director tehnic al regiunii Midwest din Orkin. Si asta nu e tot. „Dincolo de pagubele materiale, exista o multitudine de modalitati prin care putem scapa de rozatoare”, a explicat Kane. ” Deci, ce puteti face pentru a scapa de sobolanii din casa dvs.?

Stiti ce sa cautati?

In primul rand, ar trebui sa cautati semnele care atesta ca aveti sobolani si trebuie sa apelati in mod instant la solutii anti rozatoare. Terminx, o alta companie de combatere a daunatorilor, prezinta semnele unei infestari cu sobolani:

  • Fire sau lemn mestecat
  • Prezenta excrementelor
  • Sunete ascutite si repetate
  • Puteti gasi sobolani vii sau morti in orice incapere a locuintei dvs.

Daca ati trecut deja prin aceste semne, este sigur! Aveti sobolani si trebuie sa scapati de ei pentru a reintregi confortul casei dvs.! Folosindu-va de o otrava rozatoare calitativa si non toxica pentru oameni, puteti spune la revedere sobolanilor. Cititi cu atentie instructiunile de folosire a acestui produs si tineti-l departe de cei mici! Cu orice produs anti rozatoare exterior achizitionat, veti sti ca investita facuta a fost meritata.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns