Menu
0 Comments

Metode antitantari

Metode antitantari

Exista mai multe metode prin care te poti proteja de tantari. Aceste metode anti tantari dau de cele mai multe ori rezultate mai bune decat cele traditionale, care implica diverse infuzii si plante amplasate prin interior sau pulverizate in aer.

O astfel de solutie este reprezentata de bratara anti tantari. Acest tip de bratara a fost special creata pentru a respinge tantarii si alte insecte care se hranesc cu sange. Aroma emisa este una complet naturala. Tot ce trebuie sa faci este sa porti bratara si ingredientele aplicate pe ea vor lucra pentru tine si vor tine la distanta tantarii.

Poti pune bratara impotrivta tantarilor pe mana, pe picior sau o poti lega de geanta, de rucsac, de tablia de la pat, de scaune, pe bicicleta, pe fermoarul cortului sau in oglinda de la masina si va tine insectele la distanta. Aceasta bratata emana pe tot parcursul folosirii sale un miros natural, care tine tantarii la distanta pentru cca 240 de ore.

Daca nu vei folosi banda tot timpul poti sa o pui la loc in ambalajul sau care se poate resigila pentru a o utiliza din nou. Bratara poate sa fie purtata de orice persoana cu exceptie cele care sunt alergice la componentele sale si la uleiurile esentiale care o compun, cum sunt cel de lavanda si cel de lamaie.

Aceasta bratara are o forma creativa care impiedica insectele sa se apropie de cel care o utilizeaza pentru ca emite aceste arome pe care insectele nu le plac deloc. Designul este ergonomic, bratara fiind mica si foarte usor de transportata. Poate fi folosita in orice moment si este un produs convenabil. In plus, nu afecteaza foarte tare designul vestimentar si poate trece drept o bratara de identificare.

Este un produs foarte sigur care poate fi utilizat inclusiv de copiii de toate varsele fiind realizata cu substante non toxice. Avand un design interesant, lungime ajustabila si diverse culori, poate fi utilizata si pe post de accesoriu. Culorile vii in care este disponibila aceasta bratara o fac un element distractiv pentru copii.

Tot ce trebuie sa faci este sa scoti bratara anti tantari din ambalajul sau si ingredientul natural va lucra pentru tine tinand insectele departe. Pretul unei astfel de bratari nu este deloc mare daca ne raportam la beneficiile produsului. Avand o astfel de bratara vei putea sta in parc si in orice spatiu verde fara sa te mai temi de tantari.

Etichete: ,

Lasă un răspuns