Menu
0 Comments

Solutii anti tantari pentru interior

Solutii anti tantari pentru interior

Tantarii si capusele sunt insecte foarte periculoase, avand in vedrre faptul ca pot transmite virusuri si boli grave. Din acest motiv este foarte important sa gasesti solutia optima cu ajutorul careia sa te protejezi de ele. Utilizand cel mai bun insecticid tantari, care sa te protejeze pe tine si pe ceilalti din interior de efectele negative ale acestora. Nu este greu sa gasesti solutia potrivita si iti prezentam mai multe aspecte importante despre utilizarea lor.

Respecta instructiunile de aplicare atunci cand folosesti insecticid tantari

Insecticidul pentru tantari si pentru capuse vine insotit de recomandarile producatorului in ceea ce priveste modul optim de administrare. Avand in vedere acest aspect, este foarte important sa folosesti concentratiile si cantitatile potrivite. Utilizand insecticid pentru tantari si capuse conform recomandarilor te asiguri ca nimeni nu este in pericol si ca efectul este cel garantat.

Aplica mai intai cosmeticele si apoi insecticidul

Daca folosesti spre exemplu un spray impotriva tantarilor este foarte important sa aplici mai intai cosmeticele daca este cazul si ulterior sprayul care sa tina tantarii si capusele la distanta. Astfel nu va fi necesar sa aplici de mai multe ori sprayul si acesta isi va face cu siguranta efectul mult mai bine. Nu iti recomandam sa utilizezi solutii solare cu protectie contra insectelor deoarece acestea sunt produse ce trebuie sa fie aplicate des ceea ce inseamna ca este foarte posibil sa iti aplici o cantitate prea mare de insecticid.

Insectele precum capusele nu traiesc doar in padure

Capusele nu traiesc doar in parcuri si paduri asa cum se crede complet gresit despre ele. Chiar daca nu ai animale de companie, o capusa sau mai multe pot ajunge cu usurinta in interiorul locuintei prin ferestrele deschise. Din acest motiv este foarte important sa aplici solutii pentru tantari si capuse in interior, astfel incat sa fii protejat. Daca probabilitatea de a te imbolnavi din cauza tantarilor este redusa, in cazul capuselor riscul este mult mai mare. Boala Lime este extrem de periculoasa, la fel si babesioza sau alte afectiuni pe care capusele le pot transmite, ceea ce inseamna ca trebuie sa de tii departe de acest risc.

Utilizand cele mai bune solutii si insecticide contra capuselor si tantarilor, mediul tau interior va fi protejat de prezenta acestor insecte care vor ramane pur si simplu in exterior. Poti pulveriza o astfel de solutie la ramele geamurilor si la usi si vei vedea cum tantarii zboara catre exterior dar nu intra in casa.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns