Menu
0 Comments

Cum scap de soarecii si sobolanii din casa ?

Rozatoarele precum soarecii si sobolanii sunt creaturi destul de inteligente care comunica prin diferite moduri ce nu pot fi percepute de om.
Stim cu totii ca soarecii si sobolanii pot aparea oriunde si ca nu exista obstacol in calea lor datorita dintilor foarte puternici.
Odata cu aparitia lor incep si problemele deoarece incep sa roada bunuri precum cabluri de electricitate,cabluri de internet si chiar zidurile rezizand gauri prin care
isi continua traseul.

Pe langa daunele materiale enumerate de mai sus, exista riscul sa ajunga la mancarea din locuinta si este cunoscut faptul ca soarecii si sobolanii sunt purtatori de microbi.
Partea proasta in ceea ce priveste rozatoarele este ca se inmultesc foarte rapid, iar puii ajung la maturizare intr-un timp foarte scurt.
In oricare dintre situatiile in care aveti probleme cu rozatoarele trebuie sa apelati la o firma de deratizare sau sa un magazin cu produse anti rozatoare.
In cazul in care ajungeti la concluzia ca serviciile unei firme de deratizare va depasesc bugetul puteti folosi una dintre solutiile urmatoare : otrava pentru soareci si sobolani,
capcane adezive,capcane mecanice sau aparate cu ultrasunete, aceasta din urma fiind cea mai de durata metoda.
Sunt foarte multi oameni care spun ca aparatele cu ultrasunete nu sunt bune de nimic. GRESIT.
Ca in orice domeniu sunt produse calitative si produse mai putin calitative. Mergeti tot timpul pe recomandarea unui profesionist.
De exemplu : Daca aveti un depozit de cereale nu cumparati un aparat ieftin, deoarece va asigur ca nu va da rezultate.
Cu cat atractia este mai mare, cu atat soarecii si sobolanii sunt mai greu de combatut.
In cazul in care folositi raticide pentru soareci si sobolani, amplasati substantele pe gaurile specifice cuiburilor de soareci, si de jur imprejurul zonei infestate de rozatoare.

Otrava raticida este de mai multe tipuri, sub forma de pasta,granule,batoane etc. Recomandat este sa amestecati mai multe tipuri de raticide pentru a avea mai multe sanse ca una dintre solutii va fi pe placul rozatoarelor.
Daca aveti animale de companie in zona respectiva este recomandat sa folositi capcane adezive sau capcane mecanice.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns