Menu
0 Comments

Cele mai bune solutii pentru alungarea cartitelor din gradina

Dupa cum stima cartita este un mamifer mic, ce traieste in pamant.Acest nanufer are o blana moale, ochi si urechi foarte mici si membre scurte si puternice potrivite pentru saparea galeriilor.
Cel mai des intalnite sunt cartitele Talpidae Soricomorpha. Aceste de obicei strica gazonul,rod radacinile plantelor etc.
Majoritatea oamenilor incearca tot felul de remedii, cu costuri destul de mari, dar care de obicei nu aduc rezultate.

Mai jos va voi prezenta cateva produse care, din parerile clientilor care au cumparat din magazinul impotrivadaunatorilor.ro sunt cele mai eficiente.
1.Cuburi de Gel pentru combaterea cartitelor REP48. 
Aceste cuburi sunt produse din esente naturale , una dintre ele fiind esenta de usturoi ce deranjeaza olfactiv rozatoarele subterane.
Se introduc intre 4 si 6 cuburi pe gaurile sapate de cartite la un interval de 15-20 de zile pana se ajunge la rezultatul dorit.

 

 

 

2.Fumigene pentru cartite REP100
Identificati gaurile directe din galerii, aprindeti cartusele fumigene si amplasatile rapid in interior.Apoi astupati cat mai bine gaurile, astfel fumul sa ramana in interiorul galeriilor sapate de cartite.Datorita fumului rezultat de fumigena, cartitele vor fi obligate sa paraseasca zona afectata.

 

3.Aparat anti cartite cu alimentare solara sau pe baterii.
Aceasta este o metoda care nu necesita repetarea tratamentului.Toate aparatele comercializate de noi au garantie de 24 de luni, deci costurile sunt foarte mici daca ne gandim ca pretul mediu al unui aparat este de 100 lei, iar acesta este folosit minim 2 ani.
In cazul in care nu obtineti rezultate bune cu aparatul, folositi in combinatie cu alte solutii ce alunga cartitele pe cale olfactiva.Inseamna ca in zona dvs. au mai fost amplasate aparate cu vibratii si cartita s-a obisnuit.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns