Menu
0 Comments

Alungarea cartitelor din gradina

Daca ai gradina sigur te intereseaza foarte mult cum sa scapi de cartite.

Sigur, doresti o solutie fara chimicale care sa nu afecteze fructele si legumele plantate. De aceea, magazinul impotrivadaunatorilor.ro iti ofera cele mai eficiente solutii pentru combaterea cartitelor.

Exista solutii pentru alungarea cartitelor produse din plante naturale care actioneaza emanand un miros deranjat pentru cartite.

Inainte de a pune pe fuga aceste mamifere subterane, este bine sa stii ca in cazul cartitelor acestea nu afecteaza cu nimic culturile si radacinile plantelor din gradina. Cartitele nu mananca plante ci doar melci, larve si rame, iar movilitele de pamant pe care le scot din loc in loc deasupra sunt un pamant deosebit de fertil fiind amestecat cu resturi organice foarte bogate in azot. Din pacate movilele sunt inestetice si strica aspectul gradinii.

In plus tunelurile pe care le fac, care pot sa fie o problema pentru ca solul se poate prabusii in unele locuri sau pot produce urscarea unor plante, contribuie la aerisirea solului si previne astfel o gramada de posibili daunatori.

Popandaii sunt cei care fac stricaciuni in gradina pentru ca rod radacini. Movilele facute de popandai sunt diferite de cele facute de cartite, au de regula o gaura pe laterala, iar pamantul nu este atat de maruntit cum este cel din movilele facute de cartita.

Una peste alta intre cartite si popandai sunt diferente majore. Primele merita sa gradinareasca impreuna cu tine, pentru ca sunt folositoare, in timp ce popandaii trebuie pusi pe fuga. Si cartite si popandai sunt insa sensibili la aceleasi formule naturale, asa ca daca pleaca popandaii si ai cartite, vor pleca si ele.
Cea mai buna cale naturala care pune pe fuga si cartite si popandai este uleiul de ricin sau granulele de ricin. Uleiul de ricin nu face nici un rau cartitelor si nici popandailor, dar acestia nu suporta deloc mirosul si pleaca fara sa se mai uite inapoi (desi cartitele nu vad).

Recomandam sa puneti 4-6 capsule in galerile sau gaurile produse de acestea si sa repetati procesul la cca 15-20 de zile pana ajuneti la rezultatul dorit, iar in cazul in care sunt inundatii sau ploi in exces sa repetati de asemenea procesul.

 

Pentru mai multe detalii vizitati magazinul impotrivadaunatorilor.ro

Etichete: , ,

Lasă un răspuns