Menu
0 Comments

Exterminare cartite

Cartitele, o specie de mamifere micute, dar cu un impact foarte mare si negativ asupra terenurilor dumneavoastra. Acest fapt ne-a motivat sa va furnizam aparate care sa faca exterminarea cartitelor o realitate pe termen lung pentru dumneavoastra !

Ce produse din gama noastra puteti folosi?

Veti putea gasi si achizitiona de la noi cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor sau granule  pentru anihilarea cartitelor din gradina.

Cartuse fumigene anti cartite.

Cartusele fumigene sunt solutia perfect pentru dumneavoastra, pentru tratarea galeriilor construite de cartite. Acest fum degajat in tuneluri va face galeriile imposibil de parcurs pentru acestea.

Pentru a le folosi, va trebui sa aflati care sunt orificiile prin care se evacueaza din galerii, care de obicei sunt plasate in vecinatatea musuroaielor de pamant. Aprindeti capatul cartusului, il amplasati in galerie si il astupati foarte bine cu pamant, pentru ca odata cu arderea continutului sa se formeze gazul toxic. In cazul in care incepe sa iasa fumul din alte galerii tratate, va trebui sa acoperiti si acolo cu pamant, astfel incat fumul sa ramant pe dinauntru.

Este foarte important sa folositi echipament de protectie care consta in manusi, ochelari de protective si brichete pentru seminee sau gratar, deoarece din acel fitil pot iesi scantei. Sa nu inhalati acel fum si sa va feriti ochii, sa va spalati de fiecare data dupa utilizare si sa nu aruncati produsul in balti, rauri sau lacuri de acumulare.

Granule pentru exterminarea cartitelor

Acest produs vine sub forma unor granule, in forma solida, din esente, una din ele fiind usturoiul, care derajeaza olfactiv rozatoarele precum cartitele. Acest produs este mult mai durabil decat toate celelalte produse care sunt chimic veninoase.

Va recomandam sa puneti 2 doze in galeriile sau gaurile produse de cartite si repetati procesul de fiecare data cand este nevoie pana ajungeti la rezultatul pe care il doriti.

Acest produs trebuie ferit de razele soarelui si de caldura, introdus doar in locurile speciale in care se doreste combaterea rozatoarelor, iar in cazul in care produsele intra in contact cu ochii sau mucoasele nazale sa va spalati cu apa din abundenta.

Aceste produse nu va vor afecta pe dumneavoastra, animalele de companie, plantele sau culturile de cereale. Va recomandam sa actionati acum si sa achizitionati produse pentru combaterea cartitelor !

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns