Menu
0 Comments

Aparat anti pasari- vrabiile, o adevarata problema langa casa omului !

Vrabiile reprezinta o problema din ce in ce mai mare si mai des intalnita, atat in zonele urbane, cat si in cele urbane. Aceste pasari, in afara de zgomotul deranjant pe care il provoaca, pot transmite boli iar in stoluri, pot dauna culturilor.

Noi va vom ajuta sa scapati de aceste daunatoare, prin solutii eficiente si de mare impact asupra lor.

Ce puteti alege impotriva vrabiilor?

Veti putea gasi la noi aparate de alungat pasari, dintre care va recomandam Aparatul cu ultrasunete I50 si Aparatul cu ultrasunete I50.

Aparatul cu ultrasunete I50

I50 este un aparat perfect pentru alungarea pasarilor pe suprafete mari, de pana la 500 mp. Venim cu o tehnologie noua, numita “Multiplex Modulated Sweep Ultrasonic Sounds”, care va combina frecventele pe care aparatul le emite. Veti avea o viteza pe care o veti putea ajusta, astfel incat pasarile sa nu se obisnuiasca cu o anumita frecventa si sa devina imune la efectele aparatului.

Practic, le veti ataca sistemul central nervos sistemul auditive, provocandu-le un disconfort auditive foarte mare sile veti forta sa va paraseasca zona. Aparatul va emite valuri de pulsuri ultrasonice intense, cu frecvente foarte inalte, de la 20 la 65 kHz, pe care dumneavoastra nu le veti putea auzi.

Acest aparat va fi pozitionat la aproximativ 20, maxim 80 cm, insa nu indreptati boxa catre vreun geam sau usa deschisa, pentru a nu pierde efectele ultrasunetelor.

 

Aparat alungare pasari industrial

In cazul in care aveti o zona Agricola si o zona de depozitare, acest aparat este perfect pentru dumneavoastra, acoperind pana la 30.000 mp. Este un mod ecologic si fara poluanti sau produse chimice de a alunga porumbeii. Acest aparat trebuie montat la o inaltime de maxim 200 cm iar difuazoarele acestuia trebuie orientate astfel incat sa asigure o propagare a sunetului cat mai buna. Aparatul poate fi pus in functiune prin doua modalitati :

  • Daca il conectati la 22V, cu adaptorul de 12V, acest adaptor nefiind inclus in pachet;
  • Daca il conectati la o baterie auto de 12V, cu o capacitate mai mare de 45 Ah.

Folositi un aparat impotriva vrabiilor astazi si scapati de grija zilei de maine !

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns