Menu
0 Comments

Aparat pentru alungarea cartitelor – o solutie rapida pentru probleme permanente

Cartitele cauzeaza pagube serioase in gradinile dumneavoastra. De aceea , echipa noastra de pe impotrivadaunatorilor.ro va sare in ajutor pentru a le elimina de pe terenurile dumneavoastra. Stim ca sfaturile pe care le veti putea gasi despre combaterea acestor animale sunt multe, insa ele nu sunt clare si nu au o o eficacitate sporita pe un termen lung. De aceea noi va oferim acum la un pret foarte avantajos multiple variante de aparate pentru cartite.

Ce veti putea alege?

Va recomandam sa achizitionati un model de aparat pentru alungarea cartitelor foarte bun si ecologic, Hawk II, recomandat si de utilizatorii nostrii sau un alt model foarte popular, GoldFinger XXL.

Aparatul impotriva cartitelor Hawk II

Acest dispozitiv Hawk II 70049 este un aparat cu alimentare solara care emite vibratii la o frecventa care incepe de la 400 pana la maxim 1000Hz, la intervale de 50 secunde.

Dupa testele efectuate cu acest aparat, a rezultat faptul ca aria de actiune a acestui aparat este de 1250 mp aproximativ, dar variaza in functie de consistenta solului. Aceste vibratii sunt insuportabile pentru micile rozatoare, determinandu-le pe ele sa migreze afara din zona protejata de dumneavoastra.

Elementele din care este alcatuit acest aparat, impreuna cu modulele solare din panouri fotovoltaice va asigura o functionare stabila si in conditii de lumina slaba, fara a avea nevoie de baterii, ca alte aparate din familia lui.

Dispozitiv cu vibratii anti cartite Isotronic GoldFingerXXL

Acest aparat pentru cartite este un dispozitiv modern, actual, care alunga cartitele fara chimicale, fara a polua si care se poate folosi in orice curte si zona deschisa in aer liber.

Acest aparat este pe baterii si pentru alimentarea lui aveti nevoie de 4 baterii Mono D. Aria pe care o acopera este de 1250 mp aproximativ iar frecventa pe care lucreaza este cuprinsa intre 400 si 100 Hz, in intervale de 2 secunde care emite vibratii, urmate de 50 secunde de pauza.

Acest aparat se introduce la trei patrimi din lungimea lui in pamant si odata incarcat si cu bateriile il porniti si il lasati sa isi faca singur treaba. Important este sa ii controlati functionalitatea la intervale regulate de timp.

Scapati acum de rozatoarele ce va dau dureri de cap si protejati-va terenurile de micii invadatori!

Etichete: , ,

Lasă un răspuns