Menu
0 Comments

Fumigene pentru alungare cartite- solutii rapide la preturi accesibile pentru alungarea lor

 

Cartita, acest mamifer de dimensiuni reduse sunt pe de o parte benefice, pentru ca vor consuma larvele si numeroase alte insecte adulte, ce sunt daunatoare. Ele imbunatatesc aerisirea pamantului si amesteca soluri profunde, dar cu toate aceste ele sunt o pacoste, din cauza daunelor pe care le provoaca vegetatiei, semintelor plantate. In momentul in care ele isi amenajeaza locuinta, pot smulge cu totul radacinile lor.

Echipa noastra va pune la dispozitie pe site cartuse fumigene pentru alungarea cartitelor, un sortiment cu un efect imediat, insa cu instructiuni foarte clare pentru dumneavoastra, astfel incat sa aiba un efect rapid.

Ce reprezinta aceste cartuse fumigene ?

Aceste fumigene anti cartite sunt ideale pentru a elimina din galeriile subterane cartitele sau alte tipuri de rozatoare. Acestea sunt aprinse, pozitionate in interiorul tuneurilor iar fumul degajat prin ardere il va elimina pe animalul intrus din curtea dumneavoastra. Va rugam sa le utilizati pentru zone private, cum ar fi o gradina, peluze sau paturi de flori. Acest produs nu va contamina apa, dar va putea fi utilizat doar in exterior.

Cum folositi cartusele fumigene pentru cartite?

In prima faza, veti identifica orificiile pe unde cartitele ies din galerii. In cele mai multe cazuri, acestea sunt in vecinatatea musuroaielor de pamant. Dumneavoastra va trebui sa aprindeti capatul cartusului, respective fitilul, cu o bricheta pentru semineu sau gratar si sa amplasati rapid in galerie fumigenele, apoi astupati foarte bine cu pamant. In acest fel, se va forma gazul toxic in interior.

Daca observati fum de la alte galerii inseamna ca nu ati acoperit bine cu pamant, iar din acest motivi va trebui sa repetati ultima etapa a procedeului. Un pachet de fumigene contine 4 cartuse a cate 11 g fiecare si este folosit pentru a va ocupa de o suprafata de 40-50 mp.

Recomandat pentru un efect cat mai rapid este sa utilizati cate un cartus pentru fiecare gaura pe care o detectati. Foarte important este sa nu utilizati aceste cartuse pe terenuri umede, dupa ploaie sau irigare.

Impotrivadaunatorilor.ro este un site care va intelege nevoile, va ajuta si va ofera produse in conformitate cu legea si care v-a demonstrate ca aduce in curtile dumneavoastra doar produse de inalta calitate!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns