Menu
0 Comments

Aparat cu ultrasunete pentru soareci

Soarecii sunt de cele mai multe ori infestati cu purici, capuse si acarieni. In cazul in care folositi capcane traditionale, unii soareci vor putea sa o recunoasca si sa o evite. Din acest motiv, cel mai indicat dispozitiv pentru eliminarea soarecilor este aparatul cu ultrasunete. Aceste ultrasunete afecteaza sistemul nervos si ii forteaza sa paraseasca zona acoperita de unde. Pe site-ul nostru veti putea gasi diverse modele si variante de aparate cu ultrasunete pentru soareci.

Pentru ce variante puteti opta?

Pentru o utilizare cat mai eficienta a ultrasunetelor, va recomandam aparatul Extra Ultrasonic Pest Chaser sau aparatul cu ultrasunete anti soareci Marder Frei.

Aparatul Extra ultrasonic Pest Chaser

Acest aparat de alungare a soarecilor este unul destinat exclusiv acestei specii si este cel mai eficient in combaterea direct a daunatorilor in orice spatiu interior. Acest aparat alunga rozatoarele pe o suprafata de pana la 80mp. Aparatul trebuie sa fie alimentat la o instalatie electrica din casa si apoi va emite ultrasunetele care vor goni micile animale. Aparatul poate fi folosit dintr-un birou pana intr-o scoala, spatiu public sau o bucatarie. Un prim avantaj il constituie faptul ca nu foloseste substante toxice, nu produce niciun miros neplacut si nu in ultimul rand, nu frecventele la care functioneaza nu pot fi auzite de oameni.

Aparat de alungare a soarecilor cu ultrasunete Marder Frei

Acest aparat, spre deoserbire celelalte dispositive, prezinta un avantaj major de care va puteti bucura. Acest dispozitiv poate fi atasat unui autoturism. Cu o frecventa de 12 kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si oprire. Acest aparat se fixeaza cu ajutorul suruburilor de prindere pe table sau a colierelor de cablu de caroserie, in compartimentul motor. Acest cablu de conectare se va aseza astfel incat sa nu se atinga de componentele  in miscare sau fierbinti ale masinii, cum ar fi paleta ventilatorului sau galeria de evacuare.

In cazul in care nu veti folosi vehiculul pentru o lunga perioada de timp, va sfatuim  sa decuplati aparatul de la sursa de energie.

Scapati de rozatoarele care va pot vizita masina si va pot face ravagii printre piesele componente cu un singur aparat cu ultrasunete pentru soareci !

Etichete: , ,

Lasă un răspuns