Menu
0 Comments

Aparatul Pest Repeller – oferta 2 aparate la 89 lei

Pest repeller

De ani buni de zile, aparatele bazate pe pest repeller sunt cele mai bine vandute aparate impotriva daunatorilor. Acest tip de dispozitiv va indeparta soarecii, sobolanii si gandacii din zonele comerciale, locuinte, cladiri de birouri si alte locuri invadate de rozatoare sau gandaci.

Noi stim cat de importanta si grava este problema daunatorilor in locuinta dumneavoastra, iar din acest motiv noi am fost motivate si horatari sa va ajutam sa spuneti stop invadatorilor si sa duceti o viata linistita si fara griji.

Ce aparate pest repeller puteti cumpara ?

In primul rand, va recomandam aparatul anti soareci, sobolani Attack Wave Pest repeller sau aparatul Riddex Plus,pe care il gasiti la o reducere si oferta pe care nu le puteti refuza.

Aparatul anti soareci, sobolani Attack Wave Pest repeller

Acest aparat este unul care transmite ultrasunete deranjante pentru rozatoare, cum ar fi sobolani, dihori, insa are un efect la fel de mare si pentru gandaci, purici si furnici.

O particularitate a acestui dispozitiv de care va veti putea bucura este faptul ca acesta dispune de doua difuzoare, care fac ca unghiul de emisie al ultrasunetelor sa fie de 260 grade. Aceste ultrasunete nu sunt sesizabile de om, dar vor deveni un adevarat disconfort, iritandu-le grav auzul, incat singurul lucru pecare il vor mai putea face este de a parasi zona pritejata de unde.

Aparatul Riddex Plus

Va punem la dispozitie o oferta de care trebuie sa profitati! Cumparati un singur aparat Riddex si veti primi doua la pretul exceptional de 89 lei.

Alegeti o alternative curate si sigura, care v ava indeparta orice soarece, insecta si orice alt daunator care se va mai apropia de locuinta dumneavoastra. Aparatul Peste Repeller se conecteaza la o priza de 220 V si incepe imediat sa isi faca efectul. Datorita sistemului ultrasonic special de care dispune, aparatul Pest Repeller nu va dauna membrilor dumneavoastra ai familieicare locuiesc cu dumneavoastra sau animalelor de companie pe care le detineti. Aparatul vine si cu o lampa de veche incorporate, cu un consum foarte redus si care pe timp de noapte poate fi folosita pentru iluminarea anumitor spatii, care nu dispun  de o iluminare suficienta.

Aceste dispositive peste repeller sun facute special pentru dumneavoastra, iar noi suntem aici pentru a va furniza aceste produse cu efect rapid la preturi accesibile !

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns