Menu
0 Comments

Aparat pest repeller

Aveti probleme cu daunatoare, precum sobolani, soareci sau gandaci in casa dumneavoastra si nu mai stiti ce sa faceti sa scapati de aceste creaturi? Echipa Impotrivadaunatoarelor.ro este aici pentru dumneavoastra!

Aparatul Pestrepeller pe care noi il promovameste cea mai simpla si eficienta metora de a scapa de toate aceste tipuri de daunatori. Acest aparat foloseste o tehnologie avansata, care se bazeaze exclusiv pe o transmisie intermitenta de ultrasunete. Respectand mediul inconjurator, acestea pot sa tina departe daunatorii de casa dvs. iar pe deasupra nu se for utiliza substante chimice in acest proces!

Cele mai bune aparate pest repeller pe care le recomandam?

Cele mai bune pe care echipa noastra vi le recomanda sunt aparatul profesional Duo Pro PestRepeller si aparatul Dual Pest Repeller.

Aparatul Dual PostRepeller

Aparatul Dual PostRepeller a fost conceput special pentru a dauna sistemului nervos al daunatorilor ce va viziteaza locuinta. Acest aparat se alimenteaza cu 220V si produce unltrasunete aflate intre 24000 si 45000 de Hz. Puterea sa sonora este de 130 dB si este amplificata la dublu, datorita celor doua boxe din design-ul produsului. Aparatul va incepe sa emita imediat ceva fi introdus in priza. Insa efectul scontat, cel de disparitie definitiva a daunatorilor, se va desfasura intr-un total de 20 de zile, in care cei adulti vor parasi casa, dar vor ramane ouale, care pana nu vor ajunge la varsa potrivita, nu vor auzi acele ultrasunete. Cel mai bine pentru dumneavoastra si casa dumneavoastra este sa lasati acel aparat pe tot parcursul anului in priza, deoarece consumul de 2w va fi insesizabil in momentul in care va veti bucura de un camin curat, fara gandaci, soareci, sobolani si alte daunatoare

Aparatul profesional Duo Pro PestRepeller20

Acest aparat cu ultrasunete cu un unghi de 260 grade este unul extrem de eficient in combaterea animalelor care dauneaza casei, terenului si culturii in orice zona infestata. Ultrasunetele pe care acest dispozitiv pest repeller le transmite nu le veti putea sesiza, insa pentru micile creaturi vor deveni extrem de deranjate de acest zgomot, incat vor fi nevoite sa parasaeasca terenul acoperit de acest zgomot.

Aceste dispozitive le puteti folosi si preventive, pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns