Menu
0 Comments

Aparat cu ultrasunete pentru tantari

Cu totii cunoastem acea perioada din an, insemnand tot anotimpul cald, in care toate insectele ies din ascunzisurile lor si ne dau multe batai de cap, mai ales tantarii. Nu numai seara si noaptea, cat si ziua, in caldura aceea torida, insectile ne dau de furca. Cu toate acestea, noi suntem aici pentru a le face fata si pentru a-i combate si de asemenea, va vom ajuta si pe dumneavoastra in aceasta batalie.

Cele mai bune produse pe care vi le putem recomanda?

Dintre cele pe care vi le putem recomanda aparatul anti tantari VarioBlister si aparatul cu ultrasunete anti tantari Radarcan.

Aparat cu ultrasunete anti tantari Radarcan

Aparatul Radarcan R-102 este un aparat uc ultrasunete, desinat casei impotriva tantarilor, prin emiterea lor pe o suprafata de aproximativ 25 metri patrati. Acesta functioneaza imediat ce este introdus in priza normala de 220 V. Boxa speciala va emite sunete de o frecventa inalta, ce va afecta sistemul nervos al tantarului. Dumneavoastra nu veti auzi nimic si nu veti fi deranjat cu nimic, insa insectele vor avea parte de o atmosfera insuportabila de la acele ultrasunete transmise. Consumul aparatului  de 0.5 W si lipsa de alte surse care sa polueze fonic sau sa contamineze aerul sau pe cai din jurul dumneavoastra vor transforma acest pestrepeller in cea mai buna alegere pentru dumneavoastra.

Aparat anti tantari VarioBlister

Acest dispozitiv este ideal pentru a elimina daunatorii din locuinta, birou, magazie, podul case sau alte spatii interioare in care aveti probleme cu acestia. Nu va actiona cu substante chimice, veti avea 0 pericole cu acest produs dumneavoastra, animalele si mediul inconjurator. Raza lor de actiune de 40 metri patrati este una ideala pentru locurile enumerate mai sus. Fiind un aparat versatil, veti putea seta frecvente diferite in functie de daunatorul pe care doriti sa il eliminati. In cazul tantarilor de casa, lasati comutatorul pe pozitia A, care va emite semnale acustice cu frecventa de 7kHz. Nivelul lor de zgomot si intervalul de timp le puteti regla manual, in acest fel pentru camerele de 20-30 mp va fi perfect un nivel de zgomot de 30-50 dB.

Magazinul nostru WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de produse importade de la producatori din toata lumea!

 

 

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns