Menu
0 Comments

Combaterea rozatoarelor

Combaterea rozatoarelor

Daca v-ar vizita casa Mickey Mouse, tu si copiii tai ati fi incantati. Dar cand verii reali ai lui Mikey Mouse se gasesc in confortul casei dvs. va trebui sa luati masuri instant pentru a va scapa definitiv de ei.

Soarecii, veveritele, ratonii si liliecii sunt cei mai comuni daunatori care invadeaza casele noastre (de multe ori cand vremea incepe sa se raceasca). Acestia nu vor dori sa va faca rau. Ei cauta doar hrana, apa si adapost. Va vom spune care sunt cele mai usoare modalitati la care puteti apela cu incredere pentru a putea scapa definitiv de rozatoare. Un aparat antirozatoare va va ajuta cu siguranta sa nimiciti acesti daunatori.

De ce trebuie sa tineti cont?

  • Eliminarea surselor alimentare – Depozitati alimente, in special cereale, hrana pentru animale de companie si seminte, in recipiente metalice rezistente la rozatoare sau in recipiente de plastic grele.
  • Depozitati semintele de iarba in recipiente sigilate
  • Ridicati orice fruct care a cazut din copaci in curtea dvs.
  • Cautati gauri (chiar si cele mici) in jurul fundatiei casei dvs. Recomandam sa le cautati inclusiv pe streasina si sezlonguri. Umpleti-le cu beton sau orice alt produs ce se poate intari rapid. Apoi veti scapa de aceste rozatoare.

Aparatele pe care vi le putem oferi sunt bazate pe ultrasunete, si unde electromagnetice. Majoritatea aparatelor sunt usor de transportat. Ele au ca scop atragerea rozatoarelor si alungarea definitiva a acestora.

Aparatele sunt versatile, putand alunga inclusiv: jderi, ratoni, veverite, etc. Produsele oferite de noi sunt cruelty-free, asigurandu-va ca nu va veti mai intalni cu acestia.

Tineti minte ca

  • Soarecii salbatici devin maturi sexuali la numai sase saptamani.
  • Femelele se pot reproduce de pana la opt ori pe an.
  • Perechile de soareci reproducatori pot, prin urmare, sa produca pana la 64 de descendenti directi pe an. Intre timp, toti descendentii lor pot incepe sa se reproduca in termen de sase saptamani. Acest lucru inseamna ca soarecIi se pot multiplica REPEDE intr-un timp foarte scurt.

Scapati-va acum de acesti daunatori si apelati cu increde la noi. Contactati-ne daca aveti intrebari. Dorim sa ne dezvoltam continuu, iar dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns