Menu
0 Comments

Aparat anti insecte exterior

Insectele sunt cel mai divers grup al animalelor si traiesc in aproape toate mediile de viata. Cele studiate de oamenii de stiinta desemneaza peste un milion de specii. Acestea folosesc polenul, nectarul florile sau radacinile pe post de hrana. Gradinile dumneavoastra cu plante reprezinta pentru ele un adevarat paradis insa majoritatea, care la prima vedere sunt inofensive, pot produce daune foarte grave. Unele din cele mai periculoase sunt paianjenul rosu, greierii, mustele, gargaritele si viespile. Pentru a le elimina de pe terenul dumneavoatra, va propunem cateva solutii eficiente de aparate anti insecte pentru exterior.

Care sunt cele mai bune solutii, cand este vorba de gradina sau terenurile dumneavoastra?

Pentru a va alunga din perimetru curtii vizitatorii nepoftiti, cele mai bune echipamente sunt aparatele cu lampi UV pentru eliminarea lor.

Aparatul cu lampi UV

Aceste dispozitive sunt foarte eficiente, mai ales in exterior, datorita sistemului cu grilaj supratensionat care electrocuteaza mustele si tantarii in special.

Cum functioneaza aceasta solutie anti insecte

Capcana atrage micile zburatoare precum tantari, molii, fluturi, muste etc. cu ajutorul neoanelor care emit lumina ultravioleta. Fiind o sursa de iluminat foarte puternica, ele se vor orienta dupa ea si vor dori sa ajunga la aceasta, crezand sa sunt in siguranta. Odata ce au trecut de primul rand de grilaj de protectie, ele il vor atinge pe cel de-al doilea. Acesta este un grilaj tinut mereu sub tensiune care odata ce il vor fi atins, se vor electrocuta si vor muri.

Cum il instalati

Pozitia ideala pentru acest aparat este la o inaltime de 1.5-2 m, aceasta inaltime fiind cea la care majoritatea insectelor zboara. Alimentare trebuie facuta prin conectarea la o sursa de curent permanenta, cu variatii intre 220 si 240 V. Ca sa il puteti porni, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul ON si sa il lasati sa isi faca treaba singur. Acest aparat acopera pana la 80 metri patrati si cu toate acestea cantareste doar 0.5 kg.

Foarte important pentru dumneavoastra este sa nu apropiati acest aparat de orice sursa de apa, astfel incat sa puteti evita orice defectiune a a aparatului.

Acum puteti gasi solutii anti insecte pentru exterior la preturi foarte accesibile pe piata din Romania si va sfatuim sa achzitionati cu incredere cele cu lampi UV, pentru ca nu va vor dezamagi!

Pentru mai multe oferte vizitati magazinul nostru : https://www.impotrivadaunatorilor.ro/

Etichete: , ,

Lasă un răspuns