Menu
0 Comments

Combaterea cartitelor si gandacilor

Sezonul calduros a trecut, insa exista posibilitatea de a va intalni cu niste musafiri nepoftiti in casa dumneavoastra. Despre cine este vorba? Gandacii sau cartitele va pot da tarcoale chiar si atunci cand nu va asteptati.

Cunoscuti pentru capacitatea lor de a se inmulti cu rapiditate, gandacii va pot devasta casa in orice moment. Drumul catre bucatarie poate deveni o adevarata aventura – plina de peripetii daca nu veti folosi solutii speciale sau aparate anti daunatori. Fiind purtatori de boli si destul de rapizi prin miscarile facute, gandacii sunt destul de greu de prins. Din acest considerent, va sugeram sa achizitionati cat de repede o solutie anti gandaci netoxica.

 Aceasta nu contine componente care sa afecteze sanatatea – deci, copii, animalele de companie si adultiI nu vor avea de suferit. Fiind destul de concentrata, cateva pulverizari pe zonele afectate pot sa va scape odata pentru totdeauna de micile taratoare. Bineinteles, puteti incerca o multitudine de insecticide formate din substante diferite. Sugeram sa folositi spray-ul de cel putin 2 ori pe zi, dimineata si seara pentru un rezultat rapid si eficient. Veti gasi instructiunile de utilizare pe ambalajul produsului, cat si contraindicatele acestuia (daca este cazul). Preturile acestui produs sunt destul de scazute si permisibile. Acum aveti ocazia de a va feri casa de cei mai de temut adversari, gandacii!

Alti daunatori care va pot afecta spatiul personal sunt, dupa cum am spus cartitele. Acestea nu numai ca vor incerca sa sape o varietate de tunele care va vor strica gradina, insa va pot aduce probleme in culturile crescute. Pentru a va scapa de ele definitiv, folositi capcane anti cartite. Acestea le vor prinde si se vor asigura ca nu va vor deranja  plantatile a doua oara. Fiecare produs difera de la model la model, asa ca nu ezitati sa cercetati cu atentie piata oferita clientilor.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns