Menu
0 Comments

Ce trebuie sa stiti despre dispozitivele pentru alungarea sobolanilor ?

Ce trebuie sa stiti despre dispozitivele pentru alungarea sobolanilor ?

Sobolanii pot fi o problema in casa. Din pacate, este posibil sa nu ii observati pana cand va veti intalni cu ei, chiar si in toiul noptii. Rozatoarele pot provoca daune mari, pot contamina alimentele si pot transporta boli. Din fericire, exista modalitati de a ii inlatura cu usurinta.

Cum sa gasiti sobolanii

Primul pas este reprezentat de gasirea locului in care traiesc. Deoarece sunt fiinte cu caracter nocturn – foarte active pe timp de noapte, sobolanii se pot ascunde oriunde in timpul zilei. Acestea sunt semnele prezentei lor.

  • Excremente, in special in jurul alimentelor sau in sau in jurul zonelor de gunoi.
  • Zgomote in intuneric, cum ar fi zgariatul.
  • Cuiburi in care isi pot face veacul.
  • Urme in lemne.
  • Murdarie de-a lungul peretilor sau prezenta parului rozatoarelor de-a lungul locuintei dvs, in cuiburi sau in apropierea hranei.

In functie de marimea daunatorului, va fi necesar sa achizitionati un dispozitiv auto anti sobolani. Acesta functioneaza perfect pe orice suprafata si reuseste sa tine departe micii daunatori. Totusi, va sfatuim sa alegeti device-uri care exercita o putere mai mare de functionare pentru a obtine rezultate rapide in cateva zile.

Aparatul anti soareci auto va va asigura de un mediu curat si confortabil. Acesta se incarca deseori la priza sau prin intermediul energiei solare si poate functiona non stop fara a aduce probleme. In acelasi timp, tinem sa mentionam ca orice aparat anti sobolani auto este foarte usor de transportat. Asigurati-va ca il veti monta in zonele vizibil afectate si scapati de sobolani chiar acum! Produsele vin insotite in majoritatea cazurilor de manuale de utilizare care explica in detaliu pasii pe care trebuie sa ii urmati in totalitate.

Alegeti un bun calitativ si inteligent, impreuna cu echipa Impotriva Daunatorilor. Confortul nu s-a simtit niciodata mai bine ca acum!

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns