Menu
0 Comments

Capcane sobolani

Capcane sobolani 

Tipurile de capcane sobolani cu lipici sunt adezivi speciali pentru sobolani si soareci destul de eficienti. Daca vorbim despre fiabilitate, adezivul este destul de comparabil cu capcanele pentru soareci. Aceste capcane sobolani bine dovedite, au reguli specifice de aplicare, datorita carora utilizarea lor in spatiile rezidentiale trebuie facuta intr-un mod ascuns.

Se crede ca aceste capcane sobolani cu lipici sunt cele mai populare tipuri de capcane pentru sobolani si soareci si au inceput sa dobandeasca popularitate, dupa ce au intrat pe piata capcanelor cu clei pentru gandaci. Locuitorii de apartamente si case particulare au descoperit ca astfel de capcane lipicioase sunt foarte usor de utilizat, extrem de eficiente si complet sigure pentru oameni si animalele de companie.

Nu este surprinzator faptul ca oamenii obisnuiti au incercat mai intai sa foloseasca lipici pe sobolani si soareci pe cont propriu, facand capcane handmade, iar apoi aceasta directie a fost rapid preluata de producatorii intreprinzatori, iar pe piata au aparut capcane sobolani cu lipici  specializate, pentru capturarea sobolanilor si a altor rozatoare. 

Caracteristici capcane sobolani cu lipici

Principiul de functionare a capcanelor pentru capturarea sobolanilor si soarecilor este destul de simplu: odata ce sobolanul trece pe o suprafata cu lipici, acesta ramane cu un picior lipit, dupa care urmeaza si al doilea picior care se lipeste, iar rozatorul este prins. Adesea, sobolanii si soarecii se lipesc de clei nu numai cu labele, ci si cu intregul corp, ramanand complet imobilizati. Dupa ce a fost prins, sobolanul timp de cateva zile incearca sa se desprinda de adeziv, devenind  epuizat, dupa care moare. Trebuie avut in vedere faptul ca daca animalul este inca in viata, trebuie sa-l omori intr-un alt mod sau pur si simplu sa arunci capcana cu prada in viata in cosul de gunoi.

Capcanele pentru sobolani cu lipici sunt destul de eficiente datorita faptului ca rozatoarele se prind usor in el. Adica, cu alegerea potrivita a locului de instalare, o astfel de capcana lipicioasa pentru sobolani ajuta la prinderea chiar si a altor tipuri de rozatoare. Aceste capcane sobolani cu lipici sunt unele dintre cele mai populare instrumente din aceasta categorie. De asemenea, sunt potrivite nu numai pentru lupta impotriva sobolanilor, a soarecilor si a altor rozatoare, ci si impotriva insectelor.Adezivii sunt in mare parte non-toxici si inodori, care pot speria sobolanii si soarecii. Pot fi adaugate arome speciale care atrag rozatoarele, ceea ce elimina nevoia de momeala, insa nu este nevoie.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns