Menu
0 Comments

Insectocutor cu lampi uv

Insectocutor cu lampi uv

Utilizand un insectocutor vei reusi sa tii insectele la distanta si te vei putea relaxa in exterior fara sa fii deranjat de tantari si alte insecte.

In fiecare an, insectele, daunatorii si mustele reprezinta o amenintare majora pentru industria alimentara si a bauturilor. Una dintre modalitatile cele mai eficiente de a elimina problema este prin atragerea acestora intr-un insectorcutor exterior. Dar puterea acelei atractii este definita in intregime de lampile din interiorul insectocutorului si este important sa se inteleaga ca nu toate lampile sunt la fel.

Daca compania ta se afla in industria alimentara si a bauturilor, este esential sa iti mentii standardele sanatoase si de siguranta – si sa iti protejezi reputatia. Aceasta inseamna pastrarea bucatariilor si a restaurantelor fara muste si insecte. Cea mai eficienta si mai igienica modalitate de a face acest lucru este cu un insectocutor. De asemenea, el functioneaza si pentru standurile exterioare, pentru gradini si peluze si chiar pentru balcoane.

Anumite insectocutoare au fost proiectate special pentru industria alimentara si a bauturilor. Ele emit lungimile de unda precise ale luminii UV de care sunt atrase insectele, atragandu-le si eliminandu-le.

Corpurile de iluminat asigura o iesire ridicata care este mentinuta pe toata durata de viata a lampilor, asigurand un mediu igienic si lipsit de probleme. In plus, performanta lor eficienta din punct de vedere energetic si nivelul scazut al mercurului fac ca locul de munca sa fie mai ecologic.

Insectocutoarele sunt mai eficiente la generarea iesirii UVA decat lampile conventionale. Ca urmare, ele atrag mai multe insecte si acopera o zona mai mare. Mai mult, tehnologia fosforului pe baza de apa imbunatateste, de asemenea, in mod semnificativ productia UVA pe durata de viata. Aceasta inseamna ca va puteti baza pe o performanta eficienta pe intreg sezonul cu insecte.

Insectocutoarele sunt de asemenea o alegere verde. Nu numai ca sunt 100% fara plumb si sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic,  dar ele contin, de asemenea, niveluri scazute de mercur (3 mg) – de pana la 10 ori mai mici decat majoritatea concurentilor!

Insectele raspandesc boli care pot provoca probleme de sanatate pentru  si pot contamina totul de la alimente si suprafete de lucru la ustensile si ambalaje. Toate acestea pot deteriora reputatia unei companii, ca sa nu mai vorbim de profiturile acesteia.

Cu siguranta costul pentru tratamente este mult mai mare decat costul pentru un insectocutor de cea mai buna calitate pe care va recomandam sa il cumparati daca va doriti un mediu interior si exterior in bune conditii.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns